Trigger oude patronen, verdriet en pijn door corona

Eind februari kwam deze vrouw bij mij voor een vrijblijvend gesprek. Ze kwam binnen en toen we begonnen te praten schoot ze vol, het zat allemaal zo hoog! De onzekerheid en voor haar gevoel kiezen tussen voor en tegen en het hierin niet gezien en gehoord worden. De zorgen die hierbij komen kijken zorgen voor veel onrust en verdriet. Ze heeft na overleg besloten om een EMDR-sessie te krijgen. We gingen kijken wat de sessie mocht brengen. Haar ervaring vertelde ze me deze week.

“De onrust en onzekerheid in deze coronatijd triggeren oude patronen, verdriet en pijn bij me. Jeanette neemt uitgebreid de tijd en creëert een veilige en warme sfeer. Frappant hoeveel meer duidelijkheid ik kreeg. En hoe bevrijdend dit is. Ik ben al eerder met deze dingen aan het werk geweest maar nog niet met EMDR. Dit geeft zoveel meer verrassende inzichten. En door de veiligheid die Jeanette geeft gaat het ook heel natuurlijk en zit er geen spanning bij. Een hele fijne manier en heel waardevol. Carla”

Dank je wel voor je mooie woorden, ik ben heel dankbaar dat je het zo mocht ervaren.

Triggert dit ook bij jou? Je kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen en dan gaan we op pad om te kijken wat er bij jou mag veranderen, verzachten, verduidelijken. Je bent van harte welkom!

Lieve groet van Jeanette

Plaats een reactie