Geen onrustige gevoelens meer na 20 jaar

Onlangs heb ik een EMDR-sessie gehad bij Jeanette. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten en Jeanette nam alle tijd om dit uit te leggen onder het genot van een kopje thee.

De sfeer was  ontspannen wat het voor mij redelijk gemakkelijk maakte om tijdens de sessie terug te gaan naar een specifieke situatie waarin ik last heb van angstige en onrustige gevoelens over mijn gezondheid. De gevoelens vlakten tijdens de sessie steeds verder af en op het laatst kon ik ze zelfs niet meer oproepen.

Ik ben nu bijna 4 weken verder en er is nog geen enkel moment geweest waarop ik de onrustige gevoelens heb ervaren waar ik toch al zeker zo’n 20 jaar in meer of mindere mate last van had. Wat mij betreft een aanrader!

Ik ben nu 3 maanden verder en het gaat nog steeds goed. En dat terwijl ik in de afgelopen maanden regelmatig in situaties heb verkeerd waarin ik normaal gesproken echt last zou hebben gehad. Een enkele keer kan ik nog overvallen worden door een onrustig gevoel maar dat is qua intensiteit verwaarloosbaar. En mocht het er dan toch zijn dan kan ik vol vertrouwen tegen mezelf zeggen dat het oké is en dan verdwijnt het op slag. Heel fijn; ik ben nog steeds enorm blij dat ik de stap heb gezet om bij Jeanette een EMDR-sessie te volgen!

 

Plaats een reactie