Sessies op maat

Op het vrouwenfestival Lorelei kwam Desiree voor een EMDR-sessie bij me. Ze was zo tevreden dat ze graag nog een keer wilde afspreken. Maar we wonen nogal uit elkaar. Ze kwam zelf met een mooie oplossing. Ze wilde wel afspreken en een B&B boeken voor een overnachting. Even er tussenuit en twee sessies krijgen, wandelen en samen eten. Daar wilde ze voor gaan! Superleuk! Ik heb geholpen met een B&B zoeken en een maaltijd aangeboden. Het was zo fijn op deze manier! Ze heeft haar ervaringen beschreven:

“Wat een gastvrijheid, twee verschillende dagen langs geweest en sessies op maat gekregen. Persoonlijke aandacht, tijd, rust en liefde gekregen. Mooie gesprekken die mochten ontstaan en een heerlijke maaltijd die Jeanette voor ons beiden had klaargemaakt. Ik voel me niet snel thuis om gelijk te blijven dineren maar toen Jeanette het vroeg dacht ik. Ja waarom ook niet?! Voor mezelf stukken mogen oplossen en met een zeer fijn gevoel deze dagen mogen afsluiten. Bedankt Jeanette, erg waardevol.”

Dus mocht je ook de behoefte voelen om van je hoofd naar je hart te gaan en samen met mij te kijken waar je stappen kunt maken door sessies op maat, dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Je kunt zelfs in mijn huis overnachten. We stemmen af waar je groeimogelijkheden liggen, wandelen, eten, doen sessies en praten. Benieuwd? Mail me op jeanette@vlinder-emdr.nl en we maken een mooi plan!

Liefs van Jeanette

Plaats een reactie