Hoe werk ik

Ik werk met mensen die psychisch en emotioneel gezond zijn. EMDR is er niet alleen voor grote trauma’s maar ook voor belemmerende overtuigingen en andere kleinere nare ervaringen die toch veel impact hebben gehad.

 

In de sessie gaan met elkaar in gesprek over wat je als belemmering ervaart. We gaan op zoek naar de situatie die dat gevoel oproept wat je belemmert. Daarnaast zoeken we naar de ongewenste overtuiging die daarbij hoort en we vinden de gewenste overtuiging die er tegenover staat.

Als we de sessie starten, leg ik uit hoe het verloopt en dat jij de baas blijft en op elk moment de sessie kunt stoppen.

Ik stuur niet, ik ben bij je en begeleid de sessie.

We gaan naar het gevoel en na het doorvoelen zorgen we ervoor dat we de gewenste overtuiging waar gaan maken.

Na de sessie kom je bij met een kopje thee of koffie en praten we kort na.

Je kunt moe zijn. Houd er rekening mee dat je na de sessie ruim de tijd neemt om uit te kunnen rusten met een kop thee op de bank. Dat zal je goed doen.

Tarieven

Voor een sessie van één uur is je bijdrage 50 euro.

Voor een sessie van anderhalf tot twee uur is je bijdrage 75 euro.

Je mag contant betalen, een tikkie vragen of overmaken.

Sessies op maat

Altijd maar rennen en vliegen, voor iedereen om je heen zorgen, moeder en partner zijn, werken, familie en vrienden bezoeken, poetsen maar geen tijd vinden voor jezelf?

Hoe heerlijk zou het zijn als je twee dagen en een nacht weg bent, tijd voor jezelf neemt en met mij afstemt waar je groeimogelijkheden liggen door een belemmerend patroon aan te kijken? We wandelen, praten, eten en doen sessies. In overleg maken we een mooi plan.

Je kunt in de buurt een Bed & Breakfast boeken.

Mocht je de behoefte voelen om samen met mij te kijken waar je stappen kunt maken door sessies op maat, dan nodig ik je uit om contact op te nemen.

Je gaat weer naar huis met een opgelucht en fijn gevoel omdat je zelf stappen hebt gezet op je groeipad! Je bent van je hoofd naar je hart gegaan! Liefde voor jezelf!

Jouw bijdrage is 170 euro op basis van twee EMDR-sessies en eten en drinken.
Je mag contant betalen of om een tikkie vragen.

En ik begeleid je met aandacht, warmte en liefde. Gun jezelf deze mooie mogelijkheid tot groei!

Recensie van Desiree
Wat een gastvrijheid, twee verschillende dagen langs geweest en sessies op maat gekregen. Persoonlijke aandacht, tijd, rust en liefde gekregen. Mooie gesprekken die mochten ontstaan en een heerlijke maaltijd die Jeanette voor ons beiden had klaargemaakt. Ik voel me niet snel thuis om gelijk te blijven dineren maar toen Jeanette het vroeg dacht ik. Ja waarom ook niet?! Voor mezelf stukken mogen oplossen en met een zeer fijn gevoel deze dagen mogen afsluiten. Bedankt Jeanette, erg waarde